Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2016 15:54 - Венци,БОЙ ПО РОГИТЕ НА ИКОНОМИСТА, В ЛОКАЛНО ОТНОШЕНИЕ, ЗАРАДИ БРАДАТ ГОВЕДО-ЖУРНАЛИСТ, ПРОВОКАТИВНО ОБЩУВАЛ С ХРИСТО СТОИЧКОВ.СОРОСОИДНА ЖАЛЕЙКА за ПРОВОКАТИ-Л
Автор: aveboko Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1362 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 29.08.2016 17:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ебемм ти толерантност, когато може да е бомба, лека кола и чужд брадат мъж в нея, идващи в близост до сватбата на моето дете! КЪРВАВА СВАТБА отне 80 живота наскоро, защото в нея се включиха непознати хора и извършиха терористичен акт. Терористите действали по план, а сватбарите не взели отношение. В съседна Турция. Вече си изпатихме в Бургас или не?!?
   ЗАЩИТАТА НА СОРОСОИДИСТКА КУЛТУРА в нас е провокативно дело и следствие на философията на СОРОСАДИЗМА. Защото Говедо-журналистът-прасе, хранещо се с трохи и помия от софрата на световно-известните звезди, макар и български, е фактически НЕЧИСТ И НЕУВАЖИТЕЛЕН наглец. И всеки, който вади факти от контекста на случилата се ПРОВОКАЦИЯ, изпуска главното - ПРЕДУМИШЛЕНАТА подготовка на неканения наглец и натрапник, да взима каквото и да е отношение.
   Влизаш ти, в псевдо-професионално отношение, какъвто и да е занаятът ти, с чуждата сватба, БЕЗ ДА СИ УВЕДОМИЛ ЛИЦАТА, С КОИТО ПРАВИШ СВОИТЕ НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ ДЕЙСТВИЯ, ТОВА Е ПРОВОКАЦИЯ И ЗАСТРАШАВАНЕ СИГУРНОСТТА И НЕПРИКОСНОВЕННОСТТА...
  ТИ СИ ИНКОГНИТО ТАМ - ФАКТ, АКО НЕ СИ КАНЕН.
  АКО НЕ СИ УВЕДОМИЛ. ТИ СИ НЕИДЕНТИФИЦИРАН, ХИПОТЕТИЧНО ОПАСЕН!
  ...КЪРВАВА СВАТБА с 80 жертви, съвсем наскоро се случи в Турция, защото в нея се вклини брадат непознат терорист с колата-бомба. Брадатият терорист познавал ситуацията по предварително разработен план от неговия Шеф, а действащите лица в сватбата не взели отношение по сигурността и го допуснали в тържеството, да си върши работата за която го наели.
   От друга гледна позиция, Говедо-журналистът е търсил ТОЧНО СКАНДАЛ, което е част от платената му работа за което са го наели. По-вече скандал с неподозираната, но провокирана личност, му давало по-яко заплащане.
  Не случайно хладнокръвно ПРЕДИЗВИКВА С ПРОВОКАТИВНИ ДУМИ СТОИЧКОВ, на самия запис, вместо засрамено да замълчи и да се извинява.
  НЕ СЛУЧАЙНО НЕ ПРЕДСТАВЯ ВСИЧКИ КАДРИ ПРЕД МЕДИИТЕ ОТ СКАНДАЛА, В КОЙТО ВИДИМО Е ВЛЯЗЪЛ С ПРЕДВАРИТЕЛНА НАГЛАСА ДА ГО ПОСТИГНЕ...
  НО КУРАЖЪТ МУ ГО Е НАПУСНАЛ И СЕ Е СКРИЛ В КОЛАТА. Или е допуснал провокативни реплики, които е счел, че не трябва да ги чуваме и ги крие от цялостно представяне.
  Извън Предварително подготвената Провокция на говедо-прасе-журналиста имам:
                        Спомен:
   Преди няколко месеца един мутрособственик на фитнес-зала, но представящ се за мил автоджигит на околовръстното, понесе стоически физически удари, от набедени от самия него и жена му, за мутри - непознати лица, по лицето си, насъсквайки ги провокативно срещу себе си със скверни слова, докато в същото време собствената му жена ФИЛМИРАШЕ РЕАКЦИЯТА НА ПРОВОКИРАНИТЕ МУТРИ. Но в кадрите съвсем ясно се чуваха неговите мазохистки призиви и апели да го малтретират! Случката бе на околовръстното софийско шосе. Сцепиха устната и му супиха зъба, не за друго, а защото:
  Просто мазохист-юнакът ги провокираше с обидни епитети, с единствена цел, те да го бият, за да ги филмира в същото време госпожа жена му.
  Но коментираха и представиха пред обществото ни по долнопробен СОРОССАДИСТИЧЕН КАЛЪП личната си провокация, на всенародно реагиране...
                       Питам нормално:
   Ако си застрашен от превъзхождащ те враг, нима е редно да го провокираш, за да те унищожи?!?
                       Поуката е:
   Заради подобно фамилно или лично селфи, мазохисти-фанатици и комплексари могат да получат предозиран бой и да пукнат, по време на провокативното им държание.
   Не съм толкова съвършен, че да се контролирам, когато некправедливо нарушават личното ми пространство. 500 години робство на дедите ми са ме направили да бъда чувствителен и радикален, когато ми изземат слънцето и въздуха на личното ми пространство, за да развива някой досаден провокат-лепенка, личните си професионални задачи...в мой ущърб.
            От опит знам, прилаган от мен или срещу мен, че:

   Боят, когато е с цел да възпитава, не е средство за възпитание!
    Боят, когато е с цел да се защитаваш, трябва да е дозиран дотолкова, че да не те превърне в обвиняем, че не си позволил на инвазионера си да те убие.
    Боят, когато убиваш, в една страна те прави убиец, а в другата страна те прави герой, дори да си убил невинни деца, жени, старци.
                        Лично за себе си:
    Не искам да бия никого, не искам да ме бие никой. Боже мой Господи!
    Пази ме боже от подобни журналисти, може да вляза в гроба като убит от некой защитил се от мен ГОВЕДО-ПРАСЕ-ЖУРНАЛИСТ, но може да вляза в затвора, като убил ГОВЕДО-ПРАСЕ-ЖУРНАЛИСТ...
    Мили боже, не ме срещай с тези провокативни, но садистични нахални мухи!
-------------------------
                            Към Икономиста:
  Не те познавам лично, Икономисте. И не искам да те зная, извън общуването в блога! Но, според моите разбирания, ти изневеряваш на философията за чистота на нравите, толерантност на общуването.
  Защитаваш Говедо-журналиста, показал се като нагъл негодник, провокиращ реакциите на непознат човек, от ХИПОТЕТИЧНО физическо посегателство, а на практика, Ти лишаваш истинската жертва Тържеството на Стоичков и гостите му, преследвани в етрополския балкан, на 100 километра от София, от Предумишлената предварително законспирирана ПРОВОКАЦИЯ.
  Над нея предварително са работили, без знанието и уведомлението на провокираната жертва, най-вече ШЕФЪТ НА ЖУРНАЛИСТА, поставил задачата,
   ЖУРНАЛИСТЪТ, изпълняващ провокацията-задача и
   ШОФЬОРЪТ, като обслужващ персонал и лице за свидетелство, ако скандалът се състои..
  На практика става така, че...Тримата предумишлено съставили план за действие и го прилагат на нищо неподозиращия Свободен човек, който и да е той...
   Ебемм ти толерантността, когато може да е бомба, лека кола и чужд брадат мъж в нея, идващи в близост до сватбата на моето дете, провеждана на изолирано и много отдалечено място от активна публична среда! КЪРВАВА СВАТБА отне 80 живота наскоро, защото в нея се включиха непознати хора и извършиха терористичен акт. Терористите действали по план, а сватбарите не взели отношение. В съседна Турция. Вече си изпатихме в Бургас или не?!?
 
Позволявам си да изнеса харесана от мен, обществено-открита коментарна част от блога на Икономиста:
http://theeconomist.blog.bg/politika/2016/08/28/typata-kama-ico-mamata.1473097

--7. vencivaleri1951 - Не го оправдам 28.08 19:43 но ти априори го изкарваш единствено него виновен. А защо не допуснеш че и той както всеки от нас има право на лично проетранство и лични моменти. Ти по разбираеми /за мен/ причини си с псевдоним тук,а на Ицо не даваш правото да ожени дъщеря си без камери. След това всеки спортен журналист знае реакцията на Стоичков при подобни ситуации. Правил го е и в Италия, и в Испания, но това там не е новина доколкото папараците в белия свят често ги бият и съдят. Тук на практика са неподсъдни ,а максималната финансова реабилитация след години шиканиране на делото е5 хилки И точно за това хората сами правораздават. В друга страна журналист ще си помисли да снима без права тържество защото друг да ги е купил . Нали си наясно че такъв акт може да фалира издателство.пак казвам ,че не го оправдавам но от друга страна друга щеше да е България ако всички си бяхме свършили своята работа като Стоичков
22. froggy16 - Стоичков е прав за себе си 10:03 Стоичков е прав за себе си като всеки нормален човек. Не означава, че щом някой е известен трябва непременно някой да му се натриса на частното събитие което семейството е организирало. Не е длъжен на никой и също така да търпи глупостите и простотиите на жълтите парцали наричащи се “вестници“ От този така наречен “вестник“ се пишат измишльотени и глупости от който печелят хора като Пеевски и Недялко Недялков.
--24.
krumbelosvet - Съгласен с Венцивалери 13:15 Колко пъти сме чели и даже гледали, как чужди звезди се "сблъскват" с папараци? Който не е глупял, да хвърли камък. Май авторът е от тия, дето не знаят, че са глупяли много пъти. А да прекалиш като защитаваш детето си, е ако не оправдано, поне разбираемо.

--25. vencivaleri1951 - Виж Братан, 13:30 кофти копеле е и Сорос, но би искал да му имаш моженето:)
Не се обиждай, но в случая ми напомняш на Милко Балев.Помниш когато изхвърлиха няколко футболисти вкл и Стоичков за винаги от фуггбола сл
ед финала за купата през 85та.
Та махалата се събрахме след постановлението и обградихме бай Милко пред дома му на Бигла и го питаме защо наказват и ЦСКА, а и Ицо.Балев беше вносител на доклада в политбюро

За Ицо почна да се оправдава със следното

Не можеше да не изгори и някой от ЦСКА. Това цигане е много неприятно-все наежено и все псува.

Откровено нищо не разбра когато му казахме, че е по добре да махне целия отбор, а него да остави.

Успокои ни, че за световното ще ги оправят...

Ти сам казваш, че си любител на индивидуалните спортове-вероятно и по мачове рядко ходиш. Ако беше по запален щеше да си наясно че футболистите от" ръба на засадата "-с рязък старт, демараж и с нюх на килър обикновено са с харакгера на Стоичков- Бест, Кантона, Суарес , Руни... Нашият пред тях е лаик в изпълненията си.

Мен покойният проф шойлев ми го е обяснявал с усилена функция на надбъбречните жлези при взривните състезатели. Че един подобен състезател отделя в пъти повече адреналин от нормалния човек. Псуват и чупят ракети и на тенис-корта. Колкото до интелигентността професора ми каза , че Стоичков има много висок КИ тестове са правени въпреки простотията която безспорно лъха от него. И не може да е другояче. Представи си само че за части от секундата той трябва да прецени дадена ситуация и да я развие и отиграе.

В края на краищата всеки ден стават подобни истории. Кой не е правил простотии -особено на пияно . То и руска и балканска сватба без бой значи, че не се е състояла:) Само , че не всеки от нас е Стоичков.

В края на краищата когато става подобен сакатлък виновен е по образованият и по умният щото го е допуснал. Това е по Хегел

Всички знаем за "симпатиите "на Стоичков към журналисти от засада, знаели са го и тези

28. tera - Не съм съгласна, Ицо от нищо не го е срам! 16:13 "А Ицо го е срам от награбеното и от простотията му."
И още "Ако бе правил сватбата на тъпата си дъщеря в къщи, едва ли щеше да има подобен инцидент."
Със сигурност щеше да е същото, кола с журналя щеше да дебне под прозорците.
Не му оправдавам простотията и саморазправата особено с шофьорчето дето е отнесло пердаха по погрешка. Но журналята понякога са изключително нагли, а Стоичков им е сърбал попарата и налита като бик на червено. Както са нагли и фотографите примерно по концертите, които щракат постоянно и пречат на хората, които са си платили, за да слушат и гледат. И това след като БИХА МОГЛИ ДА ИЗКЛЮЧАТ ЗВУКА НА АПАРАТИТЕ!!!!, както съм направила аз и да си снимат тихомълком. Но не - ние сме на служба и сме богоизбрани да осведомяваме по медии и списания и хич не ни пука за париите, които са отишли на концерт и са си платили за това! И да си призная често понякога и на мен ми иде на наритам някакъв такъв фотограф, но ... Така че не е вината само в Стоичков, това си е чиста проба провокация, след като му знаят нрава.
А и какво ще снимат на паркинга, сигурно са се канили да се намъкнат и в църквата.
Казах, че не го оправдавам, но едва ли е само така, както го описват псевдо- журналята от някакъв жълт парцал.

--



Гласувай:
5



1. aveboko - Камата ще дава показания във връзка с взаимните нападки с екипа на в. "България Днес" в неделя.
29.08.2016 16:28
Областната дирекция на Полицията в София се е свързала с Христо Стоичков и го е уведомила, че трябва да се яви на разпит. Това разкриха пред БЛИЦ два независими източника.Камата ще дава показания във връзка с взаимните нападки с екипа на в. "България Днес" в неделя.
За момента все още не е ясно дали Стоичков ще се яви сам при униформените или ще бъде придружен от адвокат.
.........................................
По-рано днес, както БЛИЦ вече информира, шофьорът Петър Симчев и фоторепортера Борислав Трошев, разказаха за инцидента в ефира на Нова тв.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: aveboko
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 98485
Постинги: 38
Коментари: 86
Гласове: 175
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930